Obsah stránky

FARNÍ DOTAZNÍK

sobota, 26. únor 2022 | ÚŘAD INFORMUJE

Vážení spoluobčané, 

farář farnosti Osová Bítýška se na obec a potažmo Vás, občany obce, obrátil s následující prosbou, kterou zprostředkováváme v plném znění a také prosíme o Vaši součinnost.

 

Vážené starostky a starostové,

moc vás všechny zdravím a jako farář farností Osová Bítýška a Březí vás žádám o pomoc.

V září loňského roku vyhlásil papež František nový synodální proces s názvem Synoda o synodalitě. V rámci této synody jsme vybízeni učit se vzájemně si naslouchat, vnímat druhé a jejich potřeby, ptát se, co se vám v rámci farnosti a farního života líbí, či naopak nelíbí. Co by se mělo zlepšit, kde nás tlačí takříkajíc bota apod.

Z tohoto důvodu jsme spustili ve farnosti anonymní FARNÍ DOTAZNÍK, kde se právě farníků na tyto otázky ptáme.

Nechtěli bychom ale zůstat pouze u farníků, kteří pravidelně navštěvují naše kostely, ale chtěli bychom se ptát i těch, kteří do našich farností patří, ale do kostela chodí např. jen pouze několikrát do roka nebo při mimořádných situacích jako je  svatba, křtiny nebo pohřeb, případně koncert.  I názor těchto farníků nás upřímně zajímá a chtěli bychom s ním dále pracovat.

Věřte mi, že zpětná vazba od všech farníků je pro mě, jako faráře, velice důležitá. Proto prosím v této věci o Vaši podporu, součinnost a samozřejmě za to ze srdce děkuji.

 

Farní dotazník můžete vyplnit na následujícím odkazu

FARNÍ DOTAZNÍK - KLIKNI A VYPLŇ

 

Požehnaný den a těším se na viděnou, Jiří Jeniš

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.